Köpvillkor

Produktinformation

Vi trycker våra posters med en metod som heter Glicée. Det ger motiven ett extra färgdjup, färgomfång och detaljrikedom. Det pigmenterade bläcket, som sprejas på pappret, är arkivbeständigt, vilket ger ett hållbart tryck med lång livslängd, cirka 75 år för färg, 150 år för svartvita bilder.

Vi trycker på ett exklusivt matt FSC-märkt papper, 180 gr. De limiterade upplagorna trycks på Fine Art, 100% bomull, syrafritt 310–320 gr. Varje motiv trycks efter din beställning.

Papprets tjocklek gör det känsligt för veck, så var försiktigt när du tar ut din poster ur förpackningen och när du sen hanterar den.

Då det förekommer färgskillander mellan olika bildskärmar kan vi inte garantera att bilderna på denna webbsida återger produkternas exakta utseende.

 

Priser och betalning

Samtliga priser är inklusive moms. I kassan ser du det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Du kan betala med Visa, Mastercard och Swish.

 

Beställning

När du slutfört din beställning skickar vi en orderbekräftelse till din e-postadress. Kolla din skräppost om du inte fått någon bekräftelse. I bekräftelsen hittar du alla uppgifter om produkten du köpt, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss: form@hollies.nu. Skriv HJÄLP! i ämnesraden.

 

Leverans

Hollies Form har inget lager utan trycker din poster efter att du gjort din beställning. Därför är leveranstiden något längre. Räkna med cirka 3–7 arbetsdagar inom Sverige. Vi gör vad vi kan för att förkorta leveranstiden. Vi skickar alla varor via Post Nord. Du får ett sms som aviserar att försändelsen är på väg. OBS! Under vecka 28-31 har vi semester, därför dröjer leveransen något längre om du beställer under denna tid. 

 

Fraktskada

Det är viktigt att du undersöker din produkt noggrant när du får den. Om, mot förmodan, din vara skadats i frakten kan du reklammera den inom 7 dagar till Hollies, Järnbrogatan 3, 602 24 Norrköping. Du får själv stå för fraktkostnaden. I vissa fall kan vi kräva bildbevis och en utförlig beskrivning. När vi konstaterat att produkten är skadad skickar vi en ny produkt och återbetalar fraktkostnaden. Kontakta oss gärna på form@hollies.nu när en synlig skada uppstått.

 

Ångerrätt

Tyvärr kan vi inte godkänna returer för att du ångrat ditt köp eller vill byta produkt. Det beror på att vi trycker våra posters på din begäran (on demand), vilket är i enlighet med konsumentverkets regler om ångerrätt. Däremot hjälper vi dig självklart att stoppa din beställning – om vi inte redan tryckt din poster. Kontakta oss snarast på form@hollie.nu. Skriv HJÄLP! i ämnesraden.

 

Hantering av personuppgifter

All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med GDPR (den nya dataskyddsförordningen). Vid beställning av en vara godkänner du Hollies Forms köpvillkor, och samtycker därmed till att vi sparar dina personuppgifter i syfte att behandla din order och genomföra köpet. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part.

 

Ej uthämtade paket

Din försändelse ligger kvar hos ditt postombud omkring 14 dagar. Om du inte hämtar ut varan i tid skickas den tillbaka till Hollies Form. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. För närvarande 150 kr.

 

Reservationer

Hollies Form förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på texter på denna webbsida. Hollies Form garanterar inte heller att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och eventuella prisfel.

 

Force Majeur

Händelser utanför Hollies Forms kontroll, vilken skäligen inte kunnat förutses, ska hänföras till Force Majeure, varvid Hollies Form befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

HOLLIES FORM

form@hollies.nu

Hollies Reklambyrå AB
Järnbrogatan 3
602 24 Norrköping
Org nr 556817-0509

 

 

 

Börja skriv och klicka Enter för att söka

Varukorg