Posters Hollies Form

Våra posters

Hollies Form är sprunget ur vår passion för papper, längtan efter det taktila, det vackra. Och ur viljan att utforska, nyfiket leka. Med bild, grafik och text.

Vi trycker våra posters själva, med en metod som heter Giclée. Det ger motiven ett extra färgdjup, färgomfång och detaljrikedom. Det pigmenterade bläcket, som sprejas på pappret, är arkivbeständigt, vilket ger ett hållbart tryck med lång livslängd.

De flesta av våra posters trycks på ett matt FSC-märkt papper, 180 gr. De limiterade upplagorna trycks på Fine Art, 100% bomull, syrafritt 310–320 gr. Alla posters trycks här hos oss, efter din beställning. Om du vill kan vi även trycka de andra motiven på Fine Art, kontakta oss i så fall. Vi kan också måttanpassa våra posters efter dina önskemål. Kontakta oss för pris.

Med vår serie Med hjärta vill vi ge mod, livsglädje och framtidstro till människor som av olika skäl behöver stöd. Vi har valt att stödja Tjejzonen och Kompis Sverige. Deras arbete ligger oss varmt om hjärtat och i linje med våra värderingar. När du köper en poster från vår serie Med hjärta är du med och bidrar.

Tack för att du är med oss!
Vännerna på Hollies

Följ oss gärna på @holliesform och kika in på Hollies FormFacebook!

Tjejzonen

Den psykiska ohälsan har under den senaste tioårsperioden ökat med 100 procent hos barn och 70 procent hos unga vuxna. Unga kvinnor är den grupp som är mest utsatt. Därför har vi valt att stödja Tjejzonen, Sveriges största stödorganisation för tjejer.

Tjejzonen arbetar förebyggande genom att matcha ihop en Storasyster med en Lillasyster. Genom regelbundna, kravlösa möten, som bygger på konsten att lyssna och bli lyssnad på, stärks tjejerna som individer och utvecklas i en positiv riktning. Omkring 10 000 samtal sker per år … och många fler tjejer står på kö.

Genom att köpa en av våra limiterade utgåvor, i serien Med hjärta är du med och bidrar till Tjejzonens arbete. Tack!

www.tjejzonen.se

Kompis Sverige

Vi har också valt att stödja Kompis Sverige, en ideell organisation med en vision om ett samhälle där alla deltar på lika villkor och känner tillit till varandra. De arbetar med att skapa möten på individnivå mellan nya och etablerade svenskar genom kompismatchningar, sociala aktiviteter samt workshops i skolor och på arbetsplatser.

Syftet är att skapa nya kompisrelationer i ett samhälle där det kan vara svårt att lära känna varandra på ett jämlikt och naturligt sätt. Hittills har 4 800 unga och vuxna blivit kompisar, fått utbyta kunskap och erfarenheter, fått ett större socialt kontaktnät samtidigt som nya svenskar fått praktisera det svenska språket.

Genom att köpa I väntan på, i serien Med hjärta, är du med och bidrar till Kompis Sveriges arbete. Tack!

www.kompissverige.se

Börja skriv och klicka Enter för att söka

Varukorg